Actueel

Een flinke bries waait door Losser

Bij de bewoners van Kostersgaarden viel onverwacht een brief op de mat. Een brief met goed nieuws, want de seniorenflat wordt flink onder handen genomen. Geen halve maatregelen, maar groot onderhoud. Kieren worden gedicht, muren gevoegd, ramen vervangen en goten worden gereinigd.

Voor de bewoners was dit een grote verrassing. Al vele jaren wonen ze er met veel plezier en van klagen houden ze niet.

“Vanuit mijn woning loop ik het centrum in, heerlijk dat ik zo af en toe een boodschap kan doen. Ook mijn woning is van alle gemakken voorzien, ik had alleen vaak last van tocht maar daar wilde ik niemand mee belasten. Wel geweldig dat daar nu wat aan wordt gedaan.”

Exterio realiseert zich als geen ander dat tocht voor oudere mensen heel oncomfortabel is. En goede ventilatie wel van essentieel belang is. Nu gingen vaak de ramen wijd open, wat vooral in de winter guur is. En Exterio wilde niet dat deze open ramen voor ongewenste gasten zouden zorgen!

Samen met de bewoners heeft het onderhoudsteam een strakke planning opgesteld, waarbij het team ook enkele keren voor huiselijke klusjes werden ingezet.

“Al lange tijd hing mijn lamp niet goed, die aardige meneer vond het geen probleem om deze even recht te hangen.”

Door de goede samenwerking is er in het gehele pand in no time voor een optimale ventilatie gezorgd. Kortom; de bewoners en flat kunnen er weer vele jaren tegenaan.


Ook zo enthousiast over de werkzaamheden die Exterio bij u heeft uitgevoerd? Of wilt u uw verhaal met ons delen? Wij horen het graag!