Search
Close this search box.

Over ons

Exterio Vastgoedpartners is een samenwerkingsverband van 5 gerenommeerde vastgoed onderhoudsbedrijven.

Sinds 2014 voert Exterio Vastgoedpartners het planmatig onderhoud van de gevels van een groot deel van het bezit voor Domijn uit. De samenwerkingsvorm die we toepassen is Resultaatgericht Samenwerken (RGS).

De eerste jaren is door Exterio Vastgoedpartners en Domijn veel energie gestoken om op basis van de gewenste kwaliteitsniveaus voor alle complexen passende onderhoud scenario’s te ontwikkelen en ten uitvoer te brengen.

Ook het samenwerkingsproces is door de jaren met elkaar vorm gegeven.

Door de samenwerking hebben wij onder andere kunnen bijdragen aan het uniformeren van het planmatig onderhoud, het verkrijgen van voorspelbare onderhoudskosten, het verhogen van de klanttevredenheid, het delen en ontwikkelen van kennis het verduurzamen van het onderhoud.

Afgelopen twee jaar is ook de koppeling gemaakt om het planmatig onderhoudsproces af te stemmen op het proces van de complexmatige verduurzaming zodat realisatie van energetische verbeteringen en het planmatig onderhoud slim gecombineerd kunnen worden.

Exterio Vastgoedpartners is de partner ten behoeve van de verduurzaming van uw vastgoed. De verduurzaming voeren wij uit voor Domijn. Wij passen het bezit aan ten aanzien van gevel verbetering, na-isolatie, kapisolatie, isolerende beglazing, schilderwerk, zonnepanelen en ventilatie systemen. 

In veel gevallen is het zo dat de gehele woning wordt verbeterd incl. nieuwe badkamer, keuken en toilet.

We staan altijd samen klaar voor bewoner en eigenaar van de woning.