Actueel

Groeten uit Glanerbrug!

Op een prachtige nazomerdag gingen alle ramen open in Glanerbrug. Er scheen een onverwacht zonnetje, zoals dat alleen in september kan. Vooral in de Heurman-, Pastoormeijer- en de Vijverstraat genoten ze volop van de laatste zonnestralen, het warme briesje én van hun nieuwe kozijnen.

Want ook daarom hadden de bewoners van deze straten de ramen open gezet. Om ervoor te zorgen dat onze vakman aan de slag kon. De kozijnen waren namelijk – door een behoorlijke verkleuring – toe aan een opknapbeurt. Exterio heeft deze taak op zich genomen en dat wordt in de buurt gewaardeerd.

“Op mijn leeftijd kan ik niet meer zoveel zelf doen. Ik ben blij dat dit soort klussen worden opgepakt door de woningbouw. Zonder dat we er zelf om vragen!”

Exterio koos in Glanerbrug voor een bijzondere methode. Kwasten en verf kwamen bij deze make-over niet aan bod; grote rollen folie deden het werk! Want in plaats van meerdere lagen verf en lak, werden deze kozijnen voorzien van folie. Innovatief en tijdbesparend. Het folie is namelijk gelijk dekkend en heeft geen drogingstijd. De bewoners zijn dan ook lovend.

“Top! Door mijn drukke baan is het lastig om thuis te blijven. Door de goede communicatie wist ik precies op welke dag de vakman zou komen. Het werk was binnen een paar uur klaar, het raam kon meteen weer dicht en weg was ik!”


Ook zo enthousiast over de werkzaamheden die Exterio bij u heeft uitgevoerd? Of wilt u uw verhaal met ons delen? Wij horen het graag!