Actueel

Hulsmaat in een nieuw jasje

Aan de Buizerdweg in Enschede is er dit voorjaar volop geklust. Van nieuwe vensterbanken tot vloercoating en van voegwerk dat hersteld is tot een fris kleurtje op deuren en kozijnen. Het appartementencomplex Hulsmaat heeft een complete make-over gehad.

In februari is er gestart met de binnenwerkzaamheden in het complex. De bewoners van de appartementen hebben van tevoren een brief ontvangen waarin de werkzaamheden werden aangekondigd. Zo waren zij tijdig geïnformeerd en wisten zij wat dit voor hen zou betekenen. Het centrale gedeelte van het complex is van A tot Z opgeknapt. Nieuwe vloerbedekking, deuren die van geel naar een mooie kleur blauw zijn gegaan. Alle muren en plafonds zijn gesausd, het trappenhuis is opgeknapt en ook de liftdeuren hebben een nieuw kleurtje gekregen. Bewoners herkennen het bijna niet terug.

Toen eenmaal duidelijk werd wanneer er met de buitenwerkzaamheden begonnen kon worden, zijn weer alle bewoners meteen geïnformeerd. Vanaf april is ook de buitenkant mooi en goed opgeknapt. Alle deuren en kozijnen zijn strak in de lak gezet, de balkons hebben een nieuwe vloercoating en het voegwerk is vernieuwd.

Eind juni zijn de werkzaamheden aan de Hulsmaat afgerond. De ramen worden binnenkort nog even gelapt, zodat het geheel helemaal spik en span wordt opgeleverd. En het resultaat mag er zijn. Het complex ziet er weer uit als nieuw en de reacties zijn allemaal positief. Appartementencomplex Hulsmaat kan met dit nieuwe jasje weer jaren vooruit.