Actueel

Vacature: Jr. projectleider Planmatig onderhoud & verduurzaming

Wil jij als jr. projectleider aan de slag bij een uniek samenwerkingsverband van vijf gerenommeerde vastgoedonderhoudsbedrijven? Is leidinggeven, coördineren, plannen én communiceren jou op het lijf geschreven? Heb jij ook de ambitie om door te groeien naar de functie van projectleider? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan.

Wat ga jij doen?

Als jr. projectleider bij Exterio ben jij dagelijks bezig met het begeleiden van meerdere projecten voor onze opdrachtgevers De Woonplaats en Domijn.

Nadat de wensen van onze klant duidelijk zijn en opgenomen door onze uitvoerder, kom jij in beeld. Je gaat aan het werk met de planvoorbereiding en zorgt ervoor dat er een calculatie, offerte inclusief werkbegroting van het project komt en samen met de uitvoerder richt je een uitvoeringsplanning in. Daarna doe je de inkoop van materiaal en partners, sluit je contracten af en zorg je dat alle materialen, materieel en onderaannemers op het juiste moment op de juiste plaats zijn samen met de uitvoerder. Per project ben je verantwoordelijk voor de budgettaire en financiële verslaglegging. Je werkt nauw samen met de bedrijfsleider. Daarnaast ben je betrokken bij het ontwikkelen en doorvoeren van procesverbeteringen.

 Dit breng jij mee

Wij streven steeds naar vernieuwing en vragen ons elke dag af hoe het beter kan. Wij zijn dan ook erg nieuwsgierig naar jouw ideeën en we zien graag dat je meedenkt over mogelijkheden en kansen. Daarnaast is het van belang dat je analytisch bent; je kan goed met cijfers omgaan, snel knelpunten signaleren en oplossingen bedenken. Jij bent continue aan het schakelen tussen collega’s en de samenwerkingspartners, goed overzicht kunnen houden, organiseren en plannen zijn eigenschappen die nodig zijn.

  • Heb je een HBO werk- en denkniveau.
  • Beschik je over technische ervaring of heb je een technische opleiding afgerond, denk aan Bouwkunde, of Bouwmanagement of Bouwtechnische Bedrijfskunde.
  • Wil je jezelf blijven ontwikkelen en trainingen en opleidingen volgen.
  • Heb je interesse in vastgoed en het onderhouden, verduurzamen en verbeteren daarvan.
  • Ben je 32 tot 40 uur per week beschikbaar.


Wat mag je vanuit Exterio verwachten

Een veelzijdige baan met een grote mate van zelfstandigheid binnen een snelgroeiend team met veel humor. Je wordt goed begeleidt in je functie. Wij zijn niet van het continu controleren, wij hebben vertrouwen in onze medewerkers. Voor jouw goede werk betalen we je een meer dan marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden. Daarnaast bieden wij je mogelijkheden om je te ontwikkelen of om eventueel door te groeien. Uiteraard zorgen wij voor een auto van de zaak, laptop en mobiele telefoon en zijn er mogelijkheden voor thuiswerken.

Over Exterio

Exterio Vastgoedpartners is een samenwerking van vijf vastgoedonderhoudsbedrijven. De vijf bedrijven staan samen garant voor het gevel onderhoud, verduurzaming en volledige woningrenovaties van de woningen van Domijn & De Woonplaats in Twente en de Achterhoek.

Exterio Vastgoedpartners is er niet alleen voor de corporatie, maar zeker ook voor de bewoner “Omdat je huis, je thuis is!” Dit is ons uitgangspunt bij alle projecten. Exterio Vastgoedpartners werkt in de ketensamenwerking met vaste opdrachtgevers, vaste partners en eigen mensen. De capaciteit van vijf vastgoedonderhoudsbedrijven maakt samen één bedrijf Exterio Vastgoedpartners.

Wil je meer weten of ben je meteen overtuigd?
Voor functie inhoudelijke informatie, neem contact op met Bas Knuman Bedrijfsleider via 06-39256260.  Bas legt je graag uit wat de functie inhoudt en hoe het is om te werken bij Exterio of mail naar bas@exterio-vp.nl.