Actueel

Project Zunabrink in Enschede afgerond

Exterio Vastgoedpartners heeft weer een mooi project afgerond, namelijk het  onderhouden en verduurzamen van 93 woningen aan de Zunabrink in Enschede in opdracht van Reimarkt en Domijn.

Werkzaamheden

Op het gebied van verduurzaming hebben we de spouwmuren na-geïsoleerd, het paneel naast de voordeur vervangen door een geïsoleerd paneel, de voor- en achterdeur vervangen, ventilatieroosters geplaatst, draairamen vervangen en het glas vervangen door HR++ glas.

Daarnaast hebben we werkzaamheden uitgevoerd die betrekking hebben op het verminderen van het energieverbruik in de algemene ruimtes. Zo zijn er onder andere ledlampen geplaatst in de gangen en zijn er zonnepanelen geïnstalleerd die stroom opwekken voor stroomverbruik voor de algemene ruimtes, zoals liften en bergingen. Ook zijn de plafonds van de bergingen geïsoleerd, de centrale meterkast is vervangen.

Na afloop van al deze werkzaamheden zijn de ramen weer netjes gewassen. We zijn trots op het geleverde werk. Reimarkt en Domijn bedankt voor de fijne samenwerking!