Actueel

Als een god in Frankrijk!

Een prachtige zonovergoten binnentuin, waar heerlijk gewandeld en zelfs ge-jeu-de-bouled kan worden. Het klinkt als een pittoresk Frans tafereeltje. Niets is minder waar. U vindt dit in Twente. In Haaksbergen om precies te zijn.

De senioren van de Bouwmeester genieten van hun welverdiende rust. Zowel in de binnentuin als in de centrale ontmoetingsruimte gonst het van de geluiden die zo kenmerkend zijn voor gezelligheid. Echter, een bulderende lach en vrolijk geklets worden af en toe overstemd. Want er wordt hard gewerkt in en aan dit seniorencomplex. Goten, houtwerk en voegwerk. Alles wordt door Exterio onder handen genomen. En ook de kozijnen en deuren lachen de bewoners tegemoet, met een stralende nieuwe witte, grijze en rode kleur.

De bewoners genieten van de bedrijvigheid die de mannen van Exterio met zich meebrengen. Deze vaste groep met harde werkers zijn al enige tijd aan het werk. Het seniorencomplex krijgt namelijk een behoorlijke make over. Maar over overlast wordt niet geklaagd, het tegenovergestelde juist! Zo vertelt een bewoner:

“Wij zien die jongens van Exterio dag in dag uit. Ze zijn altijd vrolijk dus kom ik graag een praatje maken. Zelf heb ik lange tijd in de bouw gewerkt, dus overleggen we even welke werkzaamheden gepland staan en hoe deze uitgevoerd gaan worden. Binnenkort krijgen we zelfs een nieuwe vloer, ik kan niet wachten om de mannen aan het werk te zien!”

Om dat te zien, moet deze bewoner vroeg zijn bed uit: om de overlast voor de bewoners te minimaliseren, is besloten om de grijsbruine marmoleum vloeren ’s nachts te leggen. Een perfecte samenwerking waarin het belang van de Bouwmeester senioren voorop staat!


Ook zo enthousiast over de werkzaamheden die Exterio bij u heeft uitgevoerd? Of wilt u uw verhaal met ons delen? Wij horen het graag!