Actueel

Mogen wij aan u voorstellen… Onze nieuwe collega Bas Knuman!

Sinds april 2020 is ons team versterkt met een nieuwe projectleider. Onze nieuwe collega Bas stelt zich graag aan u voor!

Graag stel ik mij via deze weg voor. Ik ben Bas Knuman, 42 jaar jong en sinds april 2020 projectleider bij Exterio Vastgoedpartners. Samen met mijn vrouw Jacqueline, kinderen Rick (13) en Lynn (10) woon ik al sinds 2004 in Angerlo.

Werk als projectleider

De afgelopen 12 jaar ben ik werkzaam geweest als projectleider. Ik was betrokken bij uitvoering en bedrijfsvoering, zoals het laten draaien van bestaande onderhoudsafdelingen en het opbouwen van nieuwe afdelingen. Voornamelijk op het vlak van onderhoud & renovatie voor vastgoedbeheerders, corporaties en defensievastgoed.

Na 20 jaar bij dezelfde aannemer, was ik op zoek naar een andere uitdaging. In mijn zoektocht vond ik Exterio Vastgoedpartners, waar ik de mooie kans krijg om verduurzaming en RGS onder mijn hoede te nemen. Beide afdelingen draaien al goed, maar Exterio ziet ruimte om ze verder uit te bouwen en er samen met vastgoedpartners en co-makers nog meer één geheel van te maken.

Vrije tijd en toekomst

In mijn vrije tijd ben ik graag betrokken bij het dorpsleven. Ik ga geregeld op stap met vrienden, ben vrijwilliger bij de plaatselijke voetbalclub en doe aan fitness, hardlopen en wandelen. Samen met mijn vrouw en kinderen ga ik er regelmatig op uit.

Ik kijk er erg naar uit om veel nieuwe mensen te ontmoeten en mooie werken te gaan maken. Toch is de opstart niet zoals gehoopt, nu we allemaal veel op afstand (thuis) werken. Nieuwe mensen ontmoeten via Skype, wie had dat ooit gedacht… Samen komen we deze moeilijke tijd wel door. Het zal ons allen weer sterker maken dan we al waren. Met nog meer respect voor al het mooie in dit leven.

Groeten, Bas Knuman