Actueel

Eerste exemplaren Exterio jaarboek 2014-2020 uitgereikt

Vanmiddag is het eerste exemplaar van het jaarboek Exterio Vastgoedpartners – Door de jaren heen, Episode 2014-2020 – feestelijk overhandigd aan Dennis Strikker, manager vastgoed van Domijn. Dick van der Geest, voorzitter van de Coöperatie Exterio Vastgoedpartners, memoreerde de start van de samenwerking met een eerste gezamenlijke bijeenkomst van Domijn en de vijf bedrijven, precies op 30 september 2014. Engelbert Moes was degene die in 2014 met Dennis filosofeerde over de mogelijkheid om de vastgoedonderhoudsbedrijven via een samenwerking tot nog betere prestaties te leiden. Dankzij de inzet van Dennis en Engelbert is Exterio Vastgoedpartners ontstaan en hebben we de huidige samenwerking van vijf vastgoedonderhoudsbedrijven tot één RGS-coöperatie bewerkstelligd, nog steeds uniek in NL.

Vanmiddag was ook de gelegenheid om, onder toezicht oog (op afstand) van de andere bestuursleden afscheid van Engelbert te nemen. Engelbert is ruim 5 jaar lang de spil geweest waarom Exterio heeft gedraaid. Hij was de primus inter pares in het bestuur voor RGS. Hij genoot het vertrouwen van iedereen binnen Exterio en binnen Domijn. Dick overhandigde, naast het jaarboek, een bos bloemen en een cadeau namens Exterio. Dennis verraste de bestuursleden van Exterio met een cadeau.

De overhandiging van deze eerste exemplaren was een bescheiden feestje en op afstand. In andere tijden hopen we elkaar weer fysiek en van nabij te kunnen ontmoeten.

We zijn alvast aan de volgende episode begonnen!