Actueel

Uitvoerder Planmatig onderhoud & verduurzaming

Wil jij als uitvoerder aan de slag bij een uniek samenwerkingsverband van vijf gerenommeerde vastgoedonderhoudsbedrijven? Is leidinggeven, coördineren, plannen én communiceren jou op het lijf geschreven? Dan gaan wij graag met jou het gesprek aan.

Wat ga jij dagelijks doen?

Als uitvoerder bij Exterio ben jij dagelijks bezig met het begeleiden van meerdere projecten voor onze opdrachtgever De Woonplaats vanuit onze locatie in Dinxperlo. Wanneer het gaat om de bouwprojecten, dan ben jij van het begin tot het eind betrokken. Dit doe je door in de Achterhoek opnames uit te voeren en het werk te controleren. Je waarborgt de gewenste kwaliteit en zorgt dat de projecten volgens planning uitgevoerd worden. Je communiceert met opdrachtgever en bewoners. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de werkvoorbereider / calculator en onze vakmensen, zodat jij efficiënt te werk kan gaan.

Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt plannen, want als uitvoerder is een goede logistieke planning essentieel. Zo zorg jij dat de juiste medewerkers en onderaannemers op de juiste plek werkzaam zijn en dat het nodige materiaal aanwezig is. Hierbij zorg je dat de planning is afgestemd met de opdrachtgever maar zorg jij dat je zeker ook opkomt voor de belangen van de eigen personeelsleden zodat iedereen met plezier het werk kan uitvoeren.

Je zorgt tevens dat gedurende projectbezoeken de aanwezige vaklieden op weg worden geholpen en dat het beleid op het gebied van welzijn en veiligheid wordt gewaarborgd.

Jouw kennis en expertise zet jij in om ook nieuwe uitvoeringstechnieken en digitalisering verder toe te passen. Zo werk je aan het optimaliseren van de werkprocessen binnen jouw afdeling.

Dit breng jij mee

  • Je beschikt over een bouwkundige en technische kennis van VGO op mbo-niveau. Hierbij heb jij voldoende vak- en materiaalkennis en ervaring met overige onderhoudswerkzaamheden.
  • Leidinggeven en mensen coachen doe jij van nature.
  • Je hebt ervaring in de woningbouw met diverse soorten onderhouds- en renovatieprojecten.
  • Digitalisering is voor jou geen onbekende wereld.
  • Je beschikt als collega over veel enthousiasme, sociale en communicatieve vaardigheden en gaat op een natuurlijke en prettige wijze om met bewoners.
  • Je bent in het bezit van een VOL VCA diploma en rijbewijs B(E).

Over Exterio

Exterio Vastgoedpartners is een samenwerking van vijf vastgoedonderhoudsbedrijven. De vijf bedrijven staan samen garant voor het gevel onderhoud en verduurzaming van de woningen van Domijn & De Woonplaats. Exterio Vastgoedpartners is er niet alleen voor de corporatie, maar zeker ook voor de bewoner “Omdat je huis, je thuis is!” Dit is ons uitgangspunt bij alle projecten.

Exterio Vastgoedpartners werkt in de ketensamenwerking met vaste opdrachtgevers, vaste partners en eigen mensen. De capaciteit van vijf vastgoedonderhoudsbedrijven maakt samen één bedrijf Exterio Vastgoedpartners.

Wil je meer weten of ben je meteen overtuigd?
Voor functie inhoudelijke informatie, neem contact op met Bas Knuman Bedrijfsleider via 06-39256260.  Bas legt je graag uit wat de functie inhoudt en hoe het is om te werken bij Exterio of mail naar bas@exterio-vp.nl.